Tulipán Kemping Eger

Kempingünk Egerben, az ország egyik leglátogatottabb turisztikai központjában, a Szépasszonyvölgyben, családias környezetben, a belvárostól 1 km-re helyezkedik el. A tágas, rendezett, csendes kemping zöld környezete és a friss levegő kiváló kikapcsolódási élményt nyújt a pihenni vágyók számára. 

Minden év április 15.-től október 15.-ig várjuk szeretettel a kempingezni vágyókat. A kemping területére háziállat bevihető, póráz használata kötelező. 

Vendégeink választhatnak a füves és kavicsos, illetve a napos és árnyékos beálló helyek között, mindegyikhez külön-külön áramcsatlakozási lehetőség van. A Kemping területén modern, szép, tiszta vizesblokk áll rendelkezésre, melyben az állandó meleg vízellátást korszerű napkollektorok szolgálják.

Kedves vendégeink további kényelmét szolgálja az ingyenesen használható közös konyhasarok, valamint a mosógép. A recepció épületében közös hűtő vehető igénybe. Portaszolgálatunk 24 órás.

A környék számos természeti kincse, túraútvonalai, gyógyfürdői és történelmi épületei teszik Egert kiváló úti céllá a kirándulni, kikapcsolódni vágyók számára (bővebb információ a Szabadidő/látnivalók menüpont alatt).